Meniu în așteptare

“Ce am cheltuit, am pierdut; ce am avut, am lăsat altora; dar ce am dat, încă mai este al meu.” (La Oxenstierna)

De multe ori, testul omeniei se da în cele mai banale momente ale zilei. Multe suflete încercate, fără un acoperiș deasupra capului și fără hrana pentru stomac trec prin fata noastră în fiecare zi. De la bătrâni, orfani sau oameni cu dizabilități, orașul nostru este tot mai plin de strigăte neauzite ale oamenilor flămânzi de mâncare sau măcar de-o vorba bună. Unii sunt pe stradă, iar alții în orfelinate, azile de bătrâni sau chiar la casele lor, fără geamuri, fără încălzire și fără pâinea cea de toate zilele.
Ideea de “meniu în așteptare” s-a născut într-un restaurant mic din orașul Milano și începe să se dezvolte tot mai mult, deoarece oamenii încep să vadă că este mare nevoie de dăruire. Noi am hotărât să nu stăm nepăsători față de semenii noștri, iar cu ajutorul vostru ne-am gândit să îmbrățișam acest concept, menit sa ajute oamenii sărmani și flamanzi, printr-un gest simplu, discret.

Poți oferi un meniu în așteptare, achiziționând de pe site-ul nostru de la secțiunea “Meniu în așteptare” una din cele 3 variante, iar noi le vom distribui periodic, când se cumulează un număr mai mare de meniuri, în orfelinate, familii cu probleme financiare, în azile de bătrâni sau la diferite asociații care se ocupă cu îngrijirea persoanelor defavorizate.

Ne-am bucura să te implici și tu în aceasta acțiune, în speranța că împreună putem să ajutăm cât mai mulți oameni și să îi “molipsim” și pe alții la gesturi mici dar cu importanță mare. Nu credem că putem schimba un oraș întreg, societăți sau mentalități, dar suntem siguri ca vom aduce bucurie și zâmbete pe fețele multor oameni. Vrem să ne aducem aminte că există mereu oameni lângă noi care duc o luptă mai grea.
Așadar, ori de câte ori vrei să comanzi produsele Gourmet Pizza, de acum ai posibilitatea să platești și un meniu în așteptare, o masă caldă pentru cei sărmani.