Despre noi

CINE SUNTEM

Suntem oameni simpli, gătim de mult timp și o facem cu pasiune. Pentru noi mâncarea înseamnă mai mult decât gust sau aspect și credem că este foarte important să introducem în alimentația zilnică ingrediente cât mai sănătoase, proaspete și variate.

În același timp iubim pizza și pentru că este îndrăgită de toata lumea și consumată atât de des, ne-am gândit să oferim o pizza altfel, făcută din ingrediente mai sănătoase, proaspete, de calitate superioară, fără să facem însă rabat de la savoare. Deasemenea pentru fiecare sortiment de pizza oferim posibilitatea de a alege între blat clasic și blat integral.

Fie că ești la birou într-o pauză scurtă de masă, la o petrecere cu prietenii sau acasă în familie, poți savura o mâncare hrănitoare și gustoasă, alegând dintre sortimentele noastre de pizza, baghete și salate, toate gătite cu ingrediente de cea mai buna calitate, proaspete și sănătoase. Simplu, rapid, gustos și sănătos, la câteva clickuri distanță!

PIZZA DULCE – DESERT

Pe lângă pizza clasică, pe care o mâncăm cu poftă ca fel principal, am creeat și sortimente de pizza dulci, care pot fi consumate ca desert, din blat subțire și fructe proaspete sau gătite, presărate cu diferite ierburi, condimente și semințe care completează armonios și echilibrat fiecare sortiment în parte. Astfel ne propunem să livrăm o alternativă mai sănătoasă a deserturilor, cu multe fructe, fără îndulcitori rafinați (folosim miere sau alți îndulcitori naturali în cantități mici) și cu semințe care oferă o gamă de nutrienți necesari organismului, pe care însă foarte puțini dintre noi îi includem în alimentația zilnică.